IASL 2019 i Dubrovnik, 21.–25.oktober

Tidligere i år avgjorde styret i NBF skole at vi ønsker å vite mer om hva som foregår i skolebibliotek internasjonalt. Hans Petter Storemyr er vår mann i IFLA, men vi ønsket at flere i styret skulle ta del i det internasjonale miljøet. Valget vårt falt på den internasjonale skolebibliotekkonferansen som arrangeres av IASL – International Association of school librarianship.

Arne-Harald Steilbu, Hans Petter Storemyr og Ingrid Svennevig Hagen representerer NBF skole. I år avholdes IASL-konferansen i Dubrovnik i Kroatia. Her befinner vi oss akkurat nå og får med oss spennende foredrag om skolebibliotek fra forskere og skolebibliotekarer, knytter nye kontakter fra andre deler av verden og legger planer for videre arbeid med skolebibliotek i Norge.

Arne-Harald Steilbu, Ingrid Svennevig Hagen og Hans Petter Storemyr er NBF skoles utsendte styremedlemmer til Dubrovnik