Om skolebibliotek på Facebook

NBF Skole er en interesseorganisasjon for skolebibliotek. En av tingene vi jobber med er å spre kunnskap og inspirasjon om skolebibliotek. Både konkrete tips til hva som kan foregå i skolebiblioteket, og tanker og strategier for organisering av skolebibliotek på ulike administrative nivå. Vi bruker Facebook-siden NBF Skole aktivt til å dele informasjon vi mener er viktig eller inspirerende. Og vi er heldigvis ikke de eneste som tenker slik.

Her er noen av Facebook-sidene om skolebibliotek NBF Skole følger og anbefaler. Legg gjerne igjen en kommentar om du vet om flere skolebiblioteksider vi burde følge med på.

I Norge – NBF Skole, Skolebibliotekarforeningen i Norge, Informasjonskompetanse.no. Og også de lukkede gruppene (som alle interesserte får bli med i) Skolebibliotekarer i ungdomskole og videregående skole og Skolebibliotekarer i Norge (mest grunnskolerelatert).

Danmark – PLC – pædagogisk læringscenterforening.

Sverige – Skolbibliotek.se og Skolbibliotekarierna.

USA – School library journal.

Internasjonalt fra IFLA School library section.

Australia – Australian teacher librarian network.

Og garantert mange flere. Hjelp oss gjerne med lista!