Medlemskontingent er sendt ut

Nå sender vi ut medlemskontingent på epost til våre medlemmer. Ta kontakt om du har noen spørsmål!

Det koster 200 kroner å være medlem i NBF Skole, og medlemskap i spesialgruppen forutsetter at du er medlem i Norsk bibliotekforening også. Både privatpersoner og skoler, bibliotek eller andre institusjoner kan være medlemmer av NBF Skole.

Vi er så glad for at vi har mange medlemmer som gjør det mulig for oss å jobbe for at alle elever skal ha tilgang til gode skolebibliotek! Medlemskontingenten er vår viktigste inntektskilde, og vi bruker pengene til å arrangere skolebibliotekseminar, og å jobbe politisk og faglig for å nå målene i virkeplanen vår.

Vil du støtte vårt arbeid for gode skolebibliotek til alle elever? Meld deg inn i dag!

Å satse på skolebibliotek er å satse på skole
Å satse på skolebibliotek er å satse på skole – tusen takk for at du støtter vårt arbei