Sørnorsk Skolebibliotekseminar

1sørnorsk4.april arrangeres Sørnorsk Skolebibliotekseminar på Lindesnes Havhotell. Med et inspirerende program gleder vi oss til å ta i mot omtrent hundre deltagere til en dag fylt av leseglede og skolebibliotek.

Dagen starter med omvisning på Spangereid skole, for dem som ikke har altfor lang reisevei. Der vil vi få se en skole som virkelig satser på lesing, og bruker skolebiblioteket godt og strategisk.

Tilbake på Lindesnes Havhotell vil Mariann Schjeide, leder av Norsk bibliotekforening åpnet seminaret. Før lunsj får vi høre om hvordan Lindesnes kommune og Spangereid skole jobber med lesing,  og vi skal få besøk av elevassistentene som jobber i skolebiblioteket.

Etter lunsj skal forfatter Arne Svingen, Solbjørg Tormodsdatter Nes fra UiA og Bjarte Bakken fra Foreningen !les inspirere oss videre til å ta lesing og skolebibliotek med oss inn i skolehverdagen.

Her kan du se fullstendig program og praktiske opplysninger:

Sørnorsk skolebibliotekseminar 2015 Invitasjon

Har du ellers spørsmål om Sørnorsk Skolebibliotekseminar, ta kontakt med Line Hansen Hjellup  på mobil 903 66 217 eller epost til line.hjellup@lindesnes.kommune.no

Har du ikke mulighet til å komme kan du følge dagen på sosiale medier, og se oppsummeringer her i ettertid.