Kunnskapsministeren ber skolene satse på lesing

På NRK Supernytt er det mandag 1.desember et innslag om lesing i skolen. Overskriften er at jenter leser bedre enn gutter, og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen besøker en skole hvor han oppfordrer alle elevene til å lese mer og å ha det moro med lesingen. NBF Skole håper kunnskapsministeren ser hvor viktige gode skolebibliotek er for å få gode lesere. Både gutter og jenter trenger å møte nye, spennende og gode bøker på skolene sine. De trenger skolebibliotek med lærere og skolebibliotekarer som hjelper dem å finne sin bok og sin tro på at de faktisk er lesere.

Se de første to minuttene av Supernytt og få med deg saken Jenter leser bedre enn gutter der:

Supernytt 01.12.2014 - jenter leser bedre enn gutter.

Supernytt 01.12.2014 – jenter leser bedre enn gutter.