Lyst på stipend?

Har du lyst til å delta på Ung 3.0Gutter og lesing eller NKUL? Ta etterutdanning? Reise til et spennende sted for å bli inspirert til å lage et ennå bedre skolebibliotek på din skole? Bli personlig medlem i Norsk bibliotekforening avd. skole og søk stipend – NÅ!

Kanskje er du allerede personlig medlem i NBF, men hvis ikke har du en gyllen mulighet nå. Medlemskapet er gratis ut året, og når du har meldt deg inn kan du søke om stipend til faglig utvikling. I jubileumsåret 2013 er stipendpotten ekstra stor, hele 100.000 kroner. Men det haster – fristen for å søke stipend for 2013 er 1.desember.
Lurer du på hvorfor du bør være personlig medlem? Jo flere vi er, jo mer kan vi påvirke de som bestemmer – jo flere medlemmer, jo mer får NBF gjort for bibliotekene. Meld deg inn og les om fordelene du får her.