Å satse på skolebibliotek er å satse på skole!

NBF Skole vet at skole er en valgkampsak. Det gir oss mulighet til å minne politikere på at for å lykkes i skolen er det helt grunnleggende at alle elever kan lese, og at de får muligheter til å utvikle seg som kritisk tenkende, engasjerte unge mennesker.

Skolebiblioteket er et verktøy for lesing og læring. Det trengs for å lykkes med målene i læreplanene. Blir ditt skolebibliotek satsa på?

Å satse på skolebibliotek er å satse på skole!

Å satse på skolebibliotek er å satse på skole

Vi håper på hjelp til å spre disse brosjyrene så så mange politikere som mulig får den nå i valgkampen. Den trykte brosjyren kan du bestille her, fritt tilsendt.

nettsidene våre finner du alt du trenger å vite om hva gode skolebibliotek er, hvordan de øker læringen for elever og hvordan du kan bidra til at dine barn får gode skolebibliotek.

#jatilbibliotek

3 kommentarer om “Å satse på skolebibliotek er å satse på skole!

Det er stengt for kommentarer.